Avtošola Ljubljana – center: ugodne cene in izkušeni inštruktorji

Ugotovili ste, da je skrajni čas, da tudi vi pridobite vozniško dovoljenje. Kaj pa zdaj? Če izbirate predvsem med avtošolami v Ljubljani (center in ožja okolica), zagotovo ne boste imeli težav s pomanjkanjem ponudbe. To je seveda tako prednost kot ovira, saj morate med različnimi ponudniki izbrati najboljšega. Katera avtošola »Ljubljana – center« je torej prava izbira za vas?

Najboljša avtošola Ljubljana – center

V avtošoli 3D (Ljubljana, center) smo prepričani, da prav naša ponudba izstopa, v pozitivnem smislu, seveda, in to tako po kvaliteti kot po ceni. Ponujamo vam dostopne cene posameznih ur vožnje, ki so za dijake in študente še nekoliko nižje. Posebej ugodne cene si lahko zagotovite tudi z vnaprejšnjim zakupom izbranega paketa. Naši inštruktorji vožnje, ki imajo bogate izkušnje na tem področju, se bodo potrdili, da boste znanje in spretnosti za samostojno vožnjo pridobili v čim krajšem času. Naš najpomembnejši cilj je priprava bodočih voznikov na varno vožnjo, s čimer bodo prispevali k skupni varnosti vseh udeležencev v prometu.

Dobre povezave iz drugih predelov/krajev

Pri nas so dobrodošli tudi vsi tisti, za katere avtošola Ljubljana – center morda ni prva izbira. Ugodna lokacija naše avtošole, ki se nahaja na Tržaški 2, omogoča enostaven in hiter dostop z mestnim ali primestnim javnim prevozom tudi vsem tistim iz bolj oddaljenih predelov. Prepričajte se, da smo resnično najboljša avtošola v Ljubljani! Center večjih mest je zagotovo poseben izziv za bodoče voznike, a če usvojite določena znanja že na samem začetku, bo vaša samostojna vožnja precej bolj suverena.Za več informacij pokličite v tajništvo avtošole: (01) 425 42 04 ali 031 876 147.

 

Tečaj CPP poteka 6 delovnih dni po 4 šolske ure na dan.